Despre noi

Cine suntem?

Nova Mobili Design este o echipa cu o personalitate neconventionala, care si-a propus sa aduca ceva nou si exclusivist pe piata din Romania – mobilier de lux la cele mai inalte standarde. Piesele exuberante din material pretioase precum lemn masiv de nuc sau stejar, aur, argint si diamante sunt create manual, in Italia de catre artizani ai formei si a culorilor.

De ce noi?

Nova Mobili Design exporta si in Europa de Est si in Asia Centrala, in tari precum Rusia, Ucraina sau Dubai. Venim in intampinarea clientilor nostri cu modele unicat si cu posibilitatea personalizarii fiecarei piese de mobilier in parte. Astfel, va puteti alege textura preferata pentru tapiterie, culoarea dorita sau optiunea extravaganta a foitelor de argint sau de aur aplicate prin tehnici speciale si durabile.

Lux si rasfat suprem

Reteta unei vieti perfecte consta in amestecarea perfectiunii, frumusetii si elegantei cu luxul si rasfatul suprem. Acesta este crezul nostru: piese de mobila care elogiaza relaxarea cu luxul absolut. Fiecare piesa de mobilier este lucrata individual pentru a obtine imbinarea perfecta intre calitate, durabilitate si stil exclusivist. Fie ca este vorba de dormitor, de sufragerie, de bucatarie sau de accesorii unicat, Nova Mobili Design este solutia perfecta pentru casa si sufletul tau.